Uzņēmuma produkti ir paredzēti tiem, kuri priekšplānā izvirza pareizo un veselīgu uzturu

Par uzņēmumu

BIOL ir vadošais Ukrainas lieto alumīnija un čuguna trauku ražotājs, kas vairāk nekā 18 gadus ir pazīstams Ukrainas, NVS valstu un Eiropas tirgos. Katra produkta pamatā ir:

Produkti

Pannas

Ogļu pannas

Grila pannas

Katli

Kazani

Sautēšanas katli

Čuguna trauki

Ēdiens, kas pagatavots šajā pannā, nedeg, tas tiek cepts vienmērīgi un iegūst skaistu zeltainu krāsu. Tāpēc tā ir labākā izvēle pankūku pagatavošanai. Kartupeļus, sēnes, grauzdiņus, gaļu ar tik pārsteidzošu garšu un izskatu ir iespējams apcept tikai čuguna pannā.

Čuguna trauku lietošanas un uzglabāšanas instrukcija

Čuguns ir viens no labākajiem materiāliem trauku izgatavošanai. To var sasildīt līdz augstai temperatūrai, tas ir praktisks, neizdala toksiskas vielas, tam ir augsta siltumietilpība un tas var kalpot gadu desmitiem.

Čuguna trauki bez pārklājuma ir paredzēti ceptu un sautētu ēdienu pagatavošanai uz visu veidu plītīm.

  1. Pirms produkta pirmās lietošanas reizes rūpīgi nomazgājiet to ar karstu ūdeni un mazgāšanas līdzekli, izmantojot sūkli vai nemetālisku birsti. Tad noslaukiet sausu.
  2. Izkarsējiet traukus ar sāli (10-20 minūtes), pastāvīgi to maisot
  3. Pēc tam vienkārši izbēriet sāli ārā, ļaujiet izstrādājumam atdzist līdz istabas temperatūrai. Noskalojiet izstrādājumu ar karstu tekošu ūdeni. Tad noslaukiet sausu.
  4. Uzkarsējiet trauku uz plīts līdz temperatūrai, kas pārsniedz 100 ° C, un uz iekšējās virsmas uzklājiet plānu augu eļļas slāni un ļaujiet atdzist.

Čuguna trauks ir gatavs lietošanai.

  1. Neatstājiet pagatavotu pārtiku čuguna traukā uzglabāšanai.
  2. Pēc pagatavošanas pabeigšanas trauks ir jānomazgā (ja iespējams, neizmantojot abrazīvus mazgāšanas līdzekļus), rūpīgi jāizžāvē (labāk žāvēt uz plīts, lai nepaliktu mitruma pilieni, kas var izraisīt rūsas plankumus) un jāuzklāj plāns augu eļļas slānis.
  3. Čuguna traukus ir nepieciešams mazgāt tikai ar rokām, neizmantojot trauku mazgājamās mašīnas.
  4. Glabājiet čuguna traukus sausā, vēdināmā vietā.
  5. Nepareizi lietojot, uz čuguna trauku virsmas var parādīties rūsas plankumi, taču tas nav defekts. Tos var novērst šādā veidā: ir nepieciešams noņemt visu rūsu ar birsti, uzsildīt traukus, pēc tam uzklāt plānu augu eļļas slāni.

Pareizi lietojot čuguna traukus, tie kalpos ilgi!

Nepiedegošie trauki

Ikdienas rūpes par apkārtējo vidi ir ne tikai moderna pasaules tendence, bet arī kopīgs cilvēces ieguldījums tīrā un veselīgā mūsu planētas nākotnē

Alumīnija trauki

Alumīnijam ir augsta siltumvadītspēja, tāpēc alumīnija traukos ūdens uzvārās ātrāk, un ēdiena pagatavošana prasa mazāk laika

Kur nopirkt

BIOL rūpnīcas produktus Latvijā var iegādāties interneta veikalā

Ja jūs interesē partnerība, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs vienmēr atradīsim abpusēji izdevīgus sadarbības nosacījumus.

Kontakti

ANGITU SIA