Uzņēmuma produkti ir paredzēti tiem, kuri priekšplānā izvirza pareizo un veselīgu uzturu

Par uzņēmumu
BIOL ir vadošais Ukrainas lieto alumīnija un čuguna trauku ražotājs, kas vairāk nekā 18 gadus ir pazīstams Ukrainas, NVS valstu un Eiropas tirgos. Katra produkta pamatā ir:
- labākās pasaules tehnoloģijas,
- funkcionalitāte,
- stilīgs dizains,
- lietošanas ērtums,
- videi draudzīgi un cilvēku veselībai nekaitīgi materiāli.
Produkti
Pannas
Ogļu pannas
Grila pannas
Katli
Kazani
Sautēšanas katli
Čuguna trauki
Ēdiens, kas pagatavots šajā pannā, nedeg, tas tiek cepts vienmērīgi un iegūst skaistu zeltainu krāsu. Tāpēc tā ir labākā izvēle pankūku pagatavošanai. Kartupeļus, sēnes, grauzdiņus, gaļu ar tik pārsteidzošu garšu un izskatu ir iespējams apcept tikai čuguna pannā.
- Čuguna trauki - kalpos ilgāk nekā citi, tos gandrīz nav iespējams sabojāt.
- Ar pienācīgu rūpību ēdiens nedeg.
- Čuguna trauku galvenā priekšrocība ir pagatavotā ēdiena maiga un unikāla garša, pateicoties labajai siltumietilpībai, sakarā ar ko ēdiens lēnām uzsilst un lēnām atdziest.
Čuguna trauku lietošanas un uzglabāšanas instrukcija
Čuguns ir viens no labākajiem materiāliem trauku izgatavošanai. To var sasildīt līdz augstai temperatūrai, tas ir praktisks, neizdala toksiskas vielas, tam ir augsta siltumietilpība un tas var kalpot gadu desmitiem.
Čuguna trauki bez pārklājuma ir paredzēti ceptu un sautētu ēdienu pagatavošanai uz visu veidu plītīm.
- Pirms produkta pirmās lietošanas reizes rūpīgi nomazgājiet to ar karstu ūdeni un mazgāšanas līdzekli, izmantojot sūkli vai nemetālisku birsti. Tad noslaukiet sausu.
- Izkarsējiet traukus ar sāli (10-20 minūtes), pastāvīgi to maisot
- Pēc tam vienkārši izbēriet sāli ārā, ļaujiet izstrādājumam atdzist līdz istabas temperatūrai. Noskalojiet izstrādājumu ar karstu tekošu ūdeni. Tad noslaukiet sausu.
- Uzkarsējiet trauku uz plīts līdz temperatūrai, kas pārsniedz 100 ° C, un uz iekšējās virsmas uzklājiet plānu augu eļļas slāni un ļaujiet atdzist.
Čuguna trauks ir gatavs lietošanai.
- Neatstājiet pagatavotu pārtiku čuguna traukā uzglabāšanai.
- Pēc pagatavošanas pabeigšanas trauks ir jānomazgā (ja iespējams, neizmantojot abrazīvus mazgāšanas līdzekļus), rūpīgi jāizžāvē (labāk žāvēt uz plīts, lai nepaliktu mitruma pilieni, kas var izraisīt rūsas plankumus) un jāuzklāj plāns augu eļļas slānis.
- Čuguna traukus ir nepieciešams mazgāt tikai ar rokām, neizmantojot trauku mazgājamās mašīnas.
- Glabājiet čuguna traukus sausā, vēdināmā vietā.
- Nepareizi lietojot, uz čuguna trauku virsmas var parādīties rūsas plankumi, taču tas nav defekts. Tos var novērst šādā veidā: ir nepieciešams noņemt visu rūsu ar birsti, uzsildīt traukus, pēc tam uzklāt plānu augu eļļas slāni.
Pareizi lietojot čuguna traukus, tie kalpos ilgi!
Nepiedegošie trauki
Ikdienas rūpes par apkārtējo vidi ir ne tikai moderna pasaules tendence, bet arī kopīgs cilvēces ieguldījums tīrā un veselīgā mūsu planētas nākotnē
- Virtuves trauki ar nepiedegošo pārklājumu ir viegli tīrāmi un ļoti ērti lietojami.
- Mūsdienīgs un augstas kvalitātes vācu nepiedegošais pārklājums Greblon no Weilburger Coatings ļauj gatavošanas procesā izmantot minimālu tauku daudzumu.
- BIOL trauki ar nepiedegošo pārklājumu ir nekaitīgi, izturīgi pret sārmiem un skābēm.
- Paaugstināta pārklājuma izturība pret nodilumu
Alumīnija trauki
Alumīnijam ir augsta siltumvadītspēja, tāpēc alumīnija traukos ūdens uzvārās ātrāk, un ēdiena pagatavošana prasa mazāk laika
- Alumīnija trauki nerūsē.
- Nekaitē veselībai.
- Traukus var izmantot visu veidu plītīm: gāzes, elektriskajām, stikla keramiskajām.
- Biezu sienu lietie trauki ir ērti gaļas, tītara vai vistas cepšanai, dārzeņu sautēšanai.
Ja jūs interesē partnerība, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs vienmēr atradīsim abpusēji izdevīgus sadarbības nosacījumus.
Kontakti
ANGITU SIA
- Geraniju 5, Riga, LV1067
- +371 20038437